Porter fra Lindab er miljødeklarert med EPD fra vugge til grav

Porter fra Lindab er miljødeklarert med EPD
– fra vugge til grav

Miljø og bærekraft i fokus

Hos Lindab prøver vi hele tiden å optimere virksomheten, slik at vi kan redusere avtrykket vårt på klima og miljø. Det gjør vi ved å utvikle nye metoder til produksjonen av våre produkter og løsninger med bruk av et minimum av energi og naturlige ressurser, og derfor minske de negative konsekvensene for miljøet. Vi bruker stål i produksjonen, og stål er et av få materialer som kan gjenbrukes et uendelig antall ganger uten at egenskapene forringes. Det medfører lavere CO2-utslipp i naturen og mindre energitap.

Markedets mest miljøvennlige port

En unik portløsning som tåler sammenligning! Vi lar gjerne portene våre måles, prøves og sammenlignes. Kjernen i portene fra Lindab er nemlig helt unik, og nettopp portens kjerne er enestående i sine egenskaper – på alle sider. Det har vi bevis på.

Miljødeklarert

Lindab har utarbeidet en EPD-erklæring, Environmental Product Declaration, som gir byggmestere og entreprenører trygghet i bærekraftige konstruksjoner, som DGNB, BREEAM m.fl., og som sikrer minimal miljøbelastning fra begynnelse til slutt. Produksjonen er ISO 14001-sertifisert og foregår i Danmark. Der Lindab siden 1995 har produsert porter av polystyren, som er kjernen i markedets mest miljøvennlige porter tilpasset konstruksjoner med fokus på optimalt ressursforbruk og respekt for miljøet.