12 skarpe meldinger
12 skarpe meldinger på Lindab industriløsninger

12 skarpe meldinger på Lindab industriløsninger

Her får du 12 sterke grunner som gjør Lindab PortXpert til den beste portleverandøren. Klikk på bjelkene og se fordelene.

1 – Landsdekkende service med lokal forankring

Med 17 autoriserte Lindab PortXperter fordelt over hele Norge, er vi alltid tett på deg. Det betyr at du er sikret en landsdekkende service av erfarne montører, samtidig som de kjenner deg og ditt lokalområde.

2 – Hurtig service på alle porttyper og – fabrikater

Lindab PortXperter forhandler et bredt utvalg av reservedeler til både egne og konkurrentenes portløsninger. Det betyr at du alltid er sikker på hurtig service og reparasjon av dine portløsninger, uansett type og merke.

3 – Lav U-verdi og det sterkeste portblad til det nordiske klima

Alle industriporter fra Lindab er utstyrt med markedets sterkeste portblad. Det har en lav U-verdi på bare 0,95 W/m2K. Det sikrer deg en solid, driftsikker og tett portløsning. Porten er utviklet til å motstå harde belastninger, som kraftig vind og kulde fra det nordiske klima. Samtidig reduserer porten varmetap inn til ditt bygg.

4 – Stabile og betjeningsvennlige lasteramper til ethvert formål

Lindab fører et bredt utvalg av lasteramper, slik at du alltid skal finne en løsning som passer for ditt varemottak for inn- og utleveringer av varer. Alle våre løsninger er utformet slik at de sikrer en stabil rampe og glidende overgang mellom rampe og gulv. Det gir en effektiv arbeidsgang og minimerer belastning av truckføreren samt slitasje på utstyr til av- og pålasting.

5 – Dansk produksjon sikrer kort leveringstid

Lindab produserer alle våre porter og reservedeler på egne fabrikker i Danmark. Med den korte avstand fra Danmark til Norge, samt vårt landsdekkende nettverk av Lindab PortXperter, er vi i stand til å tilby deg noe av markedets korteste leveringstider.

6 – Samlet logistikkløsning minimerer energiforbruket

En samlet logistikkløsning fra Lindab som kombinerer våre industriporters tette konstruksjon, og høye isoleringsevne med en tett værtetning reduseres varmetapet fra dine bygninger til et minimum. Dermed kan du se frem til lavere energiomkostninger.

7 – Tette værtetninger beskytter medarbeidere mot kulde og trekk

Med en værtetning fra Lindab er du sikret værtetninger som ligger helt tett inntil bilene når det er av- og pålastning. Værtetningene bidrar til et godt arbeidsmiljø, hvor du og dine medarbeidere oppnår optimal beskyttelse mot kulde, trekk og dårlig vær.

8 – Skreddersydde løsninger etter ditt behov

Med vårt brede sortiment av industriporter, ramper og værtetninger samt et omfattende tilbehørsprogram, kan Lindab PortXperter skreddersy port- og logistikkløsninger etter dine egne behov. Et stort utvalg av farger og mange kombinasjonsmuligheter, gir vi samtidig stor frihet til utforming og design.

9 – Driftsikker og selvreparerende hurtigport

I tillegg til de tradisjonelle industriportene, tilbyr Lindab en hurtigport med en hastighet på opp til 2,5m/sek. Porten er utstyrt med en kraftig portduk UTEN hard bunnbjelke i aluminium eller lignende, og med selvreparerende egenskaper som er med på å forlenge portens levetid, driftskostnad, og samtidig sikre deg en stabil drift med færre driftsstopp i det daglige.

10 – Komplette port- og logistikkløsninger fra én leverandør

Med alt fra industri- og hurtigporter til ramper, værtetninger og komplette lastehus er Lindab totalleverandør av individuelle port- og logistikkløsninger i Lindabs velkjente kvalitet. Med vårt landsdekkende nettverk av Lindab PortXperter, behøver du kun én leverandør som kan betjene deg og din virksomhet.

11 – Kompetent rådgivning fra autoriserte Lindab-montører

Alle våre Lindab PortXperter er erfarne og autoriserte forhandlere og montører av Lindab portløsninger. Dermed er du garantert spesialisert rådgivning og service, samt korrekt montasje av dine portløsninger fra Lindab.

12 – Spesialdesignet konstruksjoner gir driftsikre værtetninger

Lindab værtetninger er designet med en kollisjonssikker ramme uten fjærpåvirkning. Det betyr stor holdbarhet og langt lettere og billigere reparasjon hvis værtetningen skulle bli påkjørt.

Go to Top